Da li Vama po đahkad na sabahu ćuna padne na pamet?

Podijelite ovaj članak:

Navodno je naš filmski reditelj Danis Tanović odževapio Željki Ogresti koja ga je otvoreno provocirala zbog bosanskog jezika.

Na Hrvatskoj televiziji u show emisiji voditeljice Željke Ogreste, gostovao je naš najbolji filmski reditelj – oskarovac Danis Tanović.

Ovom autoru je odavno već poznat provokatorski, bezobrazni i sa puno neukusa slika spomenute voditeljice. Stoga, bez ikakvog iznenađenja je primljena vijest da je Željka u spomenutoj emisiji pokušala isprovocirati i našeg Danisa.

Udarila je ta nadobudna, oficijelna hrvatska zjaka po našem reditelju tamo gdje je, kao pravi patriota i čovjek sa puno dostojanstva, najranjiviji.

Pokušala je najprije osporiti da je “Oskar” bosanski, jer…”Bosna nije država, tu su tek dva entiteta sa Srbima i Hrvatima…”

Tanović joj je uzvratio da “Oskar” jeste bosanski i da država Bosna postoji… I kao mnogo puta do sada, bio je prisiljen da ponavlja da je Oskar namijenjen Bosni i Bošanjacima.

Onda je Željka zapela za bosanski jezik, negirajući da on postoji. Pa mu je iz provokacije i sprdnje predložila da joj se obrati na bosanskom jeziku.

Nakon par sekundi, Danis Tanović se obratio pitanjem na ‘čistom bosanskom’ jeziku: “DA LI VAMA, PO ĐAHKAD, NA SABAHU, ĆUNA PADNE NA PAMET?!”

Nastao je tajac u emisiji, šokirana voditeljica je napustila mjesto gdje je doživjela klasični nokaut i emisija je bila prekinuta. Ta emisija nikada nije naknadno objavljena na YouTube platformi, a kako će i biti kada je Željka Ogresta doživjela debakl na svom terenu.

Bravo, Danise Tanoviću! Zaslužio si još jednog “Oskara”!

Sačuvajmo od zaborava.

Subscribe
Notify of

7 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Da li Vama po đahkad na sabahu ćuna padne na pamet? Post Views: 1 # lifestyle# zdravlje […]

[…] Da li Vama po đahkad na sabahu ćuna padne na pamet? Post Views: 1 # senzortv […]

[…] Da li Vama po đahkad na sabahu ćuna padne na pamet? […]

[…] Da li Vama po đahkad na sabahu ćuna padne na pamet? […]

[…] Da li Vama po đahkad na sabahu ćuna padne na pamet? […]

[…] Da li Vama po đahkad na sabahu ćuna padne na pamet? Post Views: 1 # ks# nihad uk […]

[…] Da li Vama po đahkad na sabahu ćuna padne na pamet? Post Views: 3 […]

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x