Direktorica škole u kojoj je Kristijan Golubović snimao spot bit će razriješena

Podijelite ovaj članak:

Prema informacijama do kojih je došao N1, inspekcija Ministarstva prosvjete utvrdila je da je u radu direktorice OŠ “Đura Jakšić”, na Kanarevom Brdu, Tamare Jelić, došlo do propusta. Ministar Branko Ružić naložio je da se postupi u skladu sa izvještajem inspekcije i da se direktorica razriješi dužnosti.

Inspekcija Ministarsta poslala je danas dopis školi, u kome se navodi da je došlo do propusta u radu direktorke OŠ „Đura Jakšić“, Tamare Jelić, kada je na nepropisan način ustupila prostorije škole grupi Crni Cerak i Kristijanu Goluboviću, za potrebe snimanje spota.

Ministar Branko Ružić naložio je da se postupi u skladu sa izvještajem inspekcije i da direktorka ove škole bude razriješena. Ona ima rok od 5 dana da se izjasni o ovom izvještaju.

Podsjećamo, 20. aprila pojavio se snimak na društvenim mrežama gdje se vidi da su osuđivani kriminalac Kristijan Golubović i grupa Crni Cerak u učionici ove škole. Nakon što su roditelji učenika ove škole iskazali nezadovoljstvo zbog ovog događaja, direktorka škole izjavila je da ona nije znala da će se u školi pojaviti Kristijan Golubović, i da je prostorije škole unajmila grupi Crni Cerak na molbu glumice Srne Lango.

Takođe, nezadovoljni roditelji su već dvije nedjelje ispred škole protestovali, a juče su organizovali veliki skup, kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo zbog navedenog događaja, prenosi N1.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x