“Djevojku sa kiše” kritikovali zbog “skupih” patika, ona poručila: Platila sam ih 13 KM

Podijelite ovaj članak:

Fotografija djevojke crvenoj košulji koja hoda po kiši bosa, sa starkama u ruci je osvojila društvene mreže.

Senzor.ba je uspio saznati i o kome je riječ. U pitanju je Suada Redžić koja se ovim povodom oglasila na svom Instagram profilu:

“Išla sam kući, kisnulo mi se i hodalo mi se bosa i nisam imala namjeru da skliznem u nečije fotografije. Hvala fotografu, bit će mi ovo draga uspomena. Ako preživim jer mi je jedna dobra i divna žena nekoliko koraka prije ovog momenta brižljivo rekla da mogu svakakve bolesti da navučem hodajući tako bosa i htjela da me taksijem odvede do kuće, jedva sam se nekako odbranila tvrdnjom da mama zna neke prirodne ljekovite recepte i da mi je babo doktor i da ću se već nekako snaći i molbom da razumije da mi je potrebno da pokisnem”, poručila je ova jedinstvena djevojka.

Mnoge je sloboda ove djevojke oduševila, dok je bilo i onih koji su njezin potez kritikovali.

“Ja na ovoj slici vidim samo jednu lijepu curu kojoj je zbog kise skinula skupe tene da se ne uprljeju, tj. kojoj su njene tene vaznije od njenog zdravlja. To je ono mahalsko pomodarstvo, zbog kojeg se i za vijeme kominizma “otkidalo od usta” da bi se bilo “trendu”. To je ono sto simbolizuje nas bosanski, tacnije mahalski mentalitet, u kojem je vazno ono sto je za pametne nevazno, i obratno. To je ista stvar kao kada se Sarajlije raduju novim tramvajima i ne sekiraju sto izabrase Miokovica i slicne koji im ukidaju drzavu”, poručio je jedan korisnik društvenih mreža, dok je Suada odgovorila:

“Vidim da su crvene starke privukle pažnju. Našla sam ih u Sinsay-u za 12/13 KM”, odovorila je na prozivku da su joj važnije skupe tene od vlastitog zdravlja.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ha haaaaa, zacepi Suada svima! sic!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x