Dobio infekciju nakon šišanja i prijavio inspekciji, sada mu vlasnici salona prijete i traže novac

Podijelite ovaj članak:

U glavnog gradu Bosne i Hercegovine dogodio se incident u frizerskom salonu kada je nezadovoljna muškerija prijavila vlasnike objekta zbog kršenja zdravstvenih uslova i ne izdavanja fiskalnog računa.
Ogorčeni Sarajlija sve je prijavio Kantonalnoj upravi za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo.
Portal Crna-hronika nezvanično saznaje da je muškarac dobio osip nakon šišanja. Na izlazu iz salona, nije dobio ni fiskalni račun. Sve je to prijavio inspekciji, a inspektori su posjetili sarajevski salon i vlasnika kaznili sa 3.000 KM.
– Dobio sam alergiju po glavi i tijelu i razno crvenilo. U tom salonu se šišaju i migranti te se vjerovatno ne vodi računa o zdravstvenim uslovima. Nije mi izdala ni fiskalni račun. Cijeli slučaj sam prijavio i Federalnoj inspekciji zato što imam sumnju u korupciju. Moj život je ugrožen zbog kantonalnih inspektora – izjavio je ogorčeni Sarajlija (identitet poznat redakciji portala Crna-hronika)


Međutim tu nije kraj drame.

Kako za ovaj portal tvrdi ogorčeni Sarajlija, poslije toga ga je vlasnik objekta više puta kontaktirao, prijetio i tražio svoj novac.
– Prijetili su mi i tražili od mene 3.000 KM da namirim za tu kaznu. Žalosno je da su inspektori dali sve moje podatke vlasniku frizerskog salona. Imao je uvid u cijelu moju prijavu inspekciji. Toliko o anonimnosti.
Sad mi je na leđima osoba koja je od ranije poznata policijskim službenicima po kriminalnim djelima. Iskreno, osjećam se poniženo i ugroženo. Upravo se nalazimo u policijskoj stanici MUP-a Kantona Sarajevo. Sve prijetnje ću prijaviti i tu – izjavio je ogorčeni Sarajlija.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Sve lopov do lopova,jadan čovjek je htjeo zaštititi druge ljude da im se nešti takvo ne desi ali nemožeš ti ništa moj jarane kad vladaju lopovi i korupcija

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x