Dokle će muslimani tolerisati satanizaciju u medijima

Podijelite ovaj članak:

Čitam naslove u BiH i okolini o dešavanjima u Švedskoj pred Euroviziju i pitam se da nisam slučajno promašio državu u kojoj živim i to baš iz grada Malmö, gdje imam boravak već dvadeset godina.

“Strah se širi evropskim gradom, policija najavila rigorozne sigurnosne provjere”, naslov je na portalu N1, koji bi trebao biti dobro informisan, a kad otvoriš tekst, tu se ima šta i pročitati.

Ko su pravi zločinci i zašto se njihove religije nigdje ne spominju?

Kao da čitaš Tanjug ili Večernji list. Govori se o “islamističkim skupinama” i toj jedinoj prijetnji po ljudski rod, kao da su Staljin, Hitler, Milošević, Tuđman, Netanjahu, Pol Pot i ostali zločinci bili muslimani? Jesu li muslimani izmislili konc-logore, gasne komore, giljotinu, atomske bombe bacali na Japan? Jesu li muslimani kolonozirali čitav planet i pljačkali dvije hiljade godina? Kao da su muslimani pobili dvadeset miliona američkih indijanaca…

U medijima se još uvjek forsira narativ, gdje se terorizam vezuje za jednu religiju – Islam, a mi to prihvatamo i prenosimo bez ikakvih korekcija.

Zašto nema straha od, kršćanista, hrišćanista ili jevrejista?

Je li Andreas Breivik bio mio musliman, a pobio je više kršćanske omladine za dva sata nego dvadeset miliona muslimana koji žive u Evropi, od Drugog svjetskog rata, pa opet on nije “kršćanist” niti je “kršćanski terorista”, iako je imao jasan plan terorističkih aktivnosti i branio se na sudu tezom da je stao u odbranu kršćanske evrope od najezde islama i da mu je Radovan Karadžić idol!

Moja knjiga, koja se nalazi u svim knjižarama i bibliotekama širom Skandinavije, svjedoči o njihovim bliskim vezama, a naslovnicu su uradili Šveđani, pa pogledajte kako izgleda.

I opet niko ne vezuje njihove terorističke i genocidne aktivnost s vjerom kojoj pripadaju.

Osim toga, velika je laž sve napisano u ovom tekstu, a drugi su još gori. Ovdje uopšte nije nikakvo vanredno stanje, niti ima veze s onim što je izjavio jedan škutor, kojeg su vjerovatno izmislili novinar iz susjedne Hrvatske da nam podmetnu tu priču i ne bih se okladio da neće ovih dana spomenuti i nas Bošnjake, kojih ovdje živi oko deset hiljada!

https://n1info.ba/svijet/strah-se-siri-evropskim-gradom-policija-najavila-rigorozne-sigurnosne-provjere/: Dokle će muslimani tolerisati satanizaciju u medijima
Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Laz je stupila na Svjrtsku scenu, a Istina se skriva duboko u dusi znanih ljudi i ceka svoj trenutak da se ispolji.

Bravo Muhamede.
Ovaj tekst pogađa tačno u metu sa istinom.
Inače kad je u pitanju sam termin “islamofobija” -mislim da nije adekvatan. Realnije bi možda bilo “islamomržnja”.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x