Dragana Mirković pred koncert u Tuzli uplatila 10.000 KM samohranom ocu

Podijelite ovaj članak:

Dragana Mirković je prije jučerašnjeg koncerta u dvorani Mejdan u Tuzli dirljivim gestom obradovala jednu porodicu.

Naime, ona je Asmiru Mulabdiću, samohranom ocu devetero djece, uplatila više pomoć u iznosu od 10.000 KM. On joj se srdačno zahvalio, a mališani su se radovali što su upoznali svoju omiljenu pjevačicu.”

Sreća se uvećava dijeljenjem i moja želja je da u godini u kojoj slavim jubilej, svuda gdje mogu, učinim ljude sretnima. U svakom gradu ću odabrati one kojima je pomoć najpotrebnija, a porodica Mulabdić je samo prva od mnogih čija me je sudbina ganula i osjetila sam potrebu da pomognem koliko mogu”, rekla je pjevačica.Foto: Nova.rs/Goran JovanovićFoto: Nova.rs/Goran Jovanović

Ona je koncertom u Tuzli započela turneju pod nazivom “Do posljednjeg daha” kojom obilježava četiri decenije na muzičkoj sceni. Prvobitno je bilo planirano da turneju počne koncertom u Štark areni u Beogradu.”

Dobrodošli na moj prvi koncert poslije teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želio da turneju počnem iz Tuzle i ne znam zašto je tako, ali kada vas vidim, znam da sam tu gdje treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vrijeme je za pjesmu”, kazala je.

Klix

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Svaka joj čast,tako bi mogli mnogi pjevači i sportisti koji zgrću pare,pomoći ljude koji su u potrebi pa koliko toliko da osjete da nisu sami ,respect z Draganu k9ja nem8dl8 samo na sebe🥰

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x