Emir koji je spasio Nizaminu bebu tvrdi da je radio s policijom: Pisao sam komentare kako bi ga što duže zadržali

Podijelite ovaj članak:

Podsjećamo, FUP je u saradnji sa naležnim tužilaštvom započeo postupak lociranja i dokumentovanja svih pojedinaca koji su svojim objavama širili mržnju, davali podršku, veličali ubistvo i ubicu, i to ne samo na Instagramu već i na svim drugim društvenim mrežama. Jedna od tih osoba je i Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je monstrum Nermin Sulejmanović radio, te osoba koja je prva otišla na mjesto zločina i spasila Nizaminu bebu.

Na snimcima koje je ubica uživo prenosio, Džinović je pisao najprije “Bujrum, dođi ko god hoće”, dok se u drugom komentaru vidi kako je Sulejmanovića nazivao bratom.

Emir Džinović kontaktirao je portal Crne-Hronike kako bi ispričao svoju stranu priče.

“Spasio sam to dijete i na kraju opet ljaga na mene. Nemojte me crniti imam porodicu, a nisam to uradio. Demantujem da podržavem bilo kakav vid nasilja. Ja sam rizikovao svoj život, otišao po dijete i uzeo sam da je odvezem na sigurno sa policijom. Ja sam bio u policiji, sve dao izjave. Ja sam čist! Sve što sam pisao pisao sam u prisustvu policije i pod njihovim kontrolom. Ja sa glavu rizikovao i sa policijom to sve pisao da ga zadržimo jer u to vrijeme je curca bila kod mene” – izjavio je Džinović za portal Crna-Hronika.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Emir koji je spasio Nizaminu bebu tvrdi da je radio s policijom: Pisao sam komentare kako bi ga što… Post Views: 1 Podijelite ovaj članak: […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x