Evo dokaza da su Srbi na Kosovu izloženi strašnom teroru!

Podijelite ovaj članak:

Na društvenim mrežama se pojavila slika tv ekrana na kojem neka mudra glavica analizira razvoj događaja u Republici Kosovo, nakon što je Srbija priznala tablice RKS i EU uvela viznu liberalizaciju za državu koju oni još uvjek zovu takozvana!

Pored sveg belaja koji će zadesiti “nedužni srpski živalj”, oni će morati ČAK plaćati i električnu energiju veli ova pametnica. Pa gdje to ima da se električna energija plaća, osim valjda u tim takozvanim državama?

Krunski dokaz o neviđenom teroru, gdje srbima na Kosovu hoće čak i stuju da naplate!

Nakon pokušaja puča na sjeveru Kosova, kad su kosovske snage sigurnosti ponizile dobro organiziranu i do zuba naoružanu terorističku grupu Srba, vidjelo se u kakvoj neimaštini živi organizator te pobune i politički predstavnik Srba na Kosovu MIlan Radojičić, čije bi se vile postidio Pablo Escobar!

E kad je Srbija već tako uspješno odbranila Kosovo, sad se već uhvatila “odbrane” genocidom očišćene teritorije u BiH, koju zovu republikom.
Jesu oni priznali registarske oznake Kosova, ali su istovremeno počeli sa printanjem od papira saobraćajnih tablica tog manjeg BH (č)etnitea i pasoša, pa ne mora to niko ni priznati, ali grije srce i dušu vladarima, koji na ovaj način žele u javnosti amortizirati gnjev naroda zbog poraza na Kosovu.

Ako neko misli da je tajming sa tablicama slučajno se poklopio onda nema pojma o politici susjedne države koja sve poraze pretvara u pobjede, makar od papira!

Subscribe
Notify of

3 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

pa i jes to karastrofa da se sad odjednom mora struja placati

sto ti rajko pricas protiv svojih?

Navikli da zive na tudj racun. Od sverca droge itd.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x