Fenomen Allahovog stvaranja u ćelijama luka

Podijelite ovaj članak:

Da su geni poput priče, a DNK jezik kojim je priča napisana potvrđuje kontroverzno istraživanje genetičara Jasmina Adrovića, mladog docenta sa Sveučilišta Hercegovina.

Jasmin Adrović, doktor je bioloških nauka. Oblast njegovog naučnog istraživanja je radijaciona genetika. Prije nekoliko godina ispitivao je uticaj nekih frekvencija niskonaponske električne struje na meristemske ćelije crnog luka Allium cepa L., tačnije nasljedni material. Citogenetičkom analizom hromosomskih aberacija pod mikroskopom je zapazio na jednom preparatu čudnu strukturu genetskog materijala koja je definitivno formirala ime Allah, zatim slova G-O-D i krst misterioznog oblika, koji de facto označavaju simbole mira, ljubavi i sreće. Riječ Allah – (arapski: الله Allāh) ima srodne pojmove u drugim semitskim jezicima kao Elah na aramejskom ili Elohim na hebrejskom, kojima je etimološki korijen vjerovatno riječ Allah.

“Radi se o avangardnoj fotomikrografiji na kojoj se uočava interakcija difuznog euhromatina i kondezovanog heterohromatina u interfaznim ćelijskim jedrima. Dakle, nakon statističke analize logički se može zaključiti, da je vjerovatnoća slučajnog pojavljivanja uočenih simbola na nivou biomakromolekula apsolutno jednaka nuli. Poruka ljubavi, mira i zajedništva je potrebnija više nego ikada ranije, jer nakon biološkog rata često slijedi hemijski i na kraju totalni nuklearni rat. Ovaj natprirodni događaj ili keramet narušava zakone prirode, upućuje na potpis Sveznajućeg i Svemogućeg autora, Stvoritelja svih stvorenja i od religijske je važnosti za čovječanstvo.” kazao je profesor Adrović, piše Senzor.ba.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x