Ima kod nas jedna kratka riječ koja najbolje i najopširnije opiše loše ljude. Asimu Kurjaku ova riječ pristoji bolje nego bilo kome, ko se danas pojavljuje u javnom prostoru Bosne i Hercegovine i svojim gadostima kontaminira ionako kontaminiran javni prostor!
Taj gad, kome se neka naučna dostignuća sva pod znakom pitanja ili predmet sudskih istraga, uključio se u hajku na Sebiju Izetbegović i njezina naučna dostignuća, a sve njegovo je upitno i pod istragom.

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/strucni-odbor-potvrdio-dr-kurjak-prepisivao-tudze-radove.html

Za neke stvari je čak i osuđivan.
Ne bih da budem advokat Sebije Izetbegović, ona je priča za sebe, ali je posve očito da je ona, kakva god da je, u nauci vjeroostojnija od Kurjaka.
Ko god ima šta reći protiv porodice Izetbegović, može računati na vrijeme u udarnom terminu kod Senada Hadžifejzovića, što je gad dobro iskoristio, ali šta sad?
Na kraju je isplivao snimak odbrane doktorske disertacije Sebije Izetbegović, na kojem je nju ovaj gad toliko nahvalio da je to neugodno slušati, ali se ovih zadnjih mjeseci i godina ničeg nije sjećao.
Ustvari, samo se sjećao, da te odbrane nije bilo!
Gad je igrao tenis sa čelnikom Udruženog zločinačkog poduhvata, Franjom Tuđmanom, dok je ovaj čerečio njegovu domovinu. Ljubio je rukice papi i javno se hvalio kako su svi njegovi Hrvati, a sad kad je od njih odbačen i ponižen u javnosti, došao u Bosnu prodavati maglu i osnivati nekakavu (ma)kademiju nauka i umjetnosti.
I nije gadu bilo dosta što ga je domovina opet prihvatila, nego se uhvatio u kolo sa Franjinim doglavnikom u BiH i svima onima koji na sve načine zbunjuju i obezglavljuju Bošnjake!

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Gad! […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x