Gorica Dodik: Ronaldo ne bi ni došao u BiH da vam selektor nije Srbin

Podijelite ovaj članak:

Cristiano Ronaldo je jučer stigao u Bosnu i Hercegovinu s reprezentacijom Portugala i izazvao oduševljenje mnogobrojnih fanova.

Mnogi ljudi su željeli dobiti uspomenu u vidu autograma ili fotografije s portugalskim asom, no mnogima to nije pošlo za rukom.

Samo rijetki sretnici su “preko štele” uspjeli doći do fotografije s Ronaldom u Zenici, a jedni od njih su jučer bili i djeca Miralema Pjanića i Edina Džeke koji su dobili uspomenu za cijeli život.

Osim naših najvećih nogometnih zvijezda, do Ronalda je stigla i Gorica Dodik, kćerka predsjednika RS-a Milorada Dodika i prva rodica predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vice Zeljkovića.

Ona je dovela svoju djecu koja su se ponosno slikala s Ronaldom, no, kako to obično biva, nije moglo proći bez političkih provokacija na društvenim mrežama.

“Ne bi ga ni vidjela da nisi u Federaciji. Za koga navijaš? Iskreno od srca, ne ljutimo”, upitao je jedan pratitelj na Instagramu, a Gorica mu je odgovorila:

“Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu saveza, a i selektor vam je Srbin. A ja navijam za Srbiju”, poručila je kćerka Milorada Dodika.

Klix

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x