Građani pozivaju na bojkot usluga sarajevske zubarke koja je prisustvovala koncertu izraelske pjevaljke sinoć u BKC

Podijelite ovaj članak:

Izraelska pjevačica Yasmin Levy je sinoć u okviru turneje pod nazivom “Balkan Tour” održala koncert u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

Najava ovog događaja izazvala je bijes javnosti zbog iraelske agresije na Gazu. Putem društvenih mreža pozivani su građani da se ne idu na koncert jer je pjevačica iskazivala javnu podršku izraelskom teroru koji provodi nad civilima Gaze.

Osim toga, traženo je od organizatora i gradonačelnice Sarajeva da se koncert otkaže, međutim isti je ipak održan i to uz povećane mjere sigurnosti.

Tokom današnjeg dana mogli smo svjedočiti kako pojedini građani Sarajeva, ugledni u društvu, javno objavljuju slike sa pomenutog koncerta gdje su se, kako kažu sjajno proveli. Mnogi i zahvaljuju pjevačici za “mnogo ljubavi koju im je pružila sinoć” i u tome ne vide ništa loše.

Jedna od tih osoba je i sarajevska stomatologinja Selma Šakić Bukarić, vlasnica stomatološke ordinacije Denta S u Sarajevu, koja je lično na svom Facebook profilu dijelila “atmosferu” s koncerta, , čime je na sebe navukla gnjev javnosti, a građani pozivaju na bojkot njenih usluga.

Sve fotografije i video zapise sa koncerta kasnije je izbrisala.

(Senzor.ba)

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Nismo mi ništa naučili iz genocida nad nama!

[…] Građani pozivaju na bojkot usluga sarajevske zubarke koja je prisustvovala koncertu izraelske pjeva… Post Views: 13 Podijelite ovaj članak: […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x