I Acin otac uputio izvinjenje: Moja žena je muslimanka, ja sam bivši policajac, ogorčen sam i sramota me je zbog toga šta je uradio

Podijelite ovaj članak:

Aleksandrov otac Ljubomir Đokić, kontaktirao je portal “Avaza” te je uputio izvinjenje građanima zbog postupaka svog sina. Kazao je da je njegova supruga muslimanka iz Živinica i da ima tri sina. 

“Nisam bio upućen u TikTok dok moja žena nije dobila. Ipak sam ja bivši policajac, sramota me zbog toga što je uradio. Dečko nije loš, ali je i on dobijao prijetnje. Zamolio bih ljude da ga ne provociraju, on nije loš. Ogorčen sam zbog tih izjava, i potrudit ćemo se da se to ispravi”,  kazao je Ljubomir Đokić prenio je Avaz. 

“Kajem se zbog svega, najviše jer sam nekima nanio nesreću i zlo”,  kazao je Aleksandar Đokić, mladić iz Bijeljine koji je na TikToku vrijeđao bošnjačko stanovništvo u svom gradu. 

On je kontaktirao portal “Avaza” kako bi uputio javno izvinjenje. 

“Ima svakakvih ljudi, ja to nisam džabe objavio, neki su i meni prijetili. Ja sam samo uzeo da ih malo prepadnem da me neko ne bi napao”,  naveo je ovaj mladić koji će u avgustu napuniti 18 godina i dodao:

Nije mi bila namjera apsolutno da ikoga uvrijedim, ja sam i malo popio pa nije ni čudo da sam tako reagirao.”

Na pitanje je li to znači da nema oružja, odgovara:

“Ma nemam ništa, policija je pretresla stan, nemam ja oružja, samo kažem da ih uplašim da mene ne bi neko napao u gradu. Zbog svega mi je žao, a najviše radi toga što sam popio i to napravio. Moja maćeha je Bošnjakinja i među prijateljima imam i Bošnjaka i Hrvata” kazao je Aleksandar i dodao da ubuduće neće praviti više ovakve ispade.  

(Avaz)

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] I Acin otac uputio izvinjenje: Moja žena je muslimanka, ja sam bivši policajac, ogorčen sam i sra… […]

[…] I Acin otac uputio izvinjenje: Moja žena je muslimanka, ja sam bivši policajac, ogorčen sam i sra… […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x