Imamo li mi u BiH više osoba s imenom Dragan Čović?

Iskrivljena usta od zlobe
Podijelite ovaj članak:

Kad je nedavno Kristijan Šmit izvalio glupost stoljeća i rekao da će tražiti od Milorada Dodika izjavu o lojalnosti Bosni i Hercegovini, mnogo je bilo onih što su se pitali zašto je spomenuo Dodika, kad ima daleko većeg i opasnijeg neprijatelja BiH, među svojim prijateljima po kršćanskoj liniji – Dragana Čovića!

I zaista je Milorad Dodik u poređenju sa Draganom Čovićom onaj glupi kojot u crtanom filmu koji se zalijeće za onom pticom trkalicom, iliti za nekakvom nacrtanom nezavisnom republikom srpskom, koju nikad uhvatiti neće ni u crtanom filmu.

Ovaj drugi je toliko namazan, da mu ni najnamazaniji svijet na dunjaluku, cionisti, nisu uhvatili za kraj. On je najgorljiviji zagovornik ustaškog pokreta i zloglasne herceg-bosne, zbog koje mu je poglavnik Franjo Tuđman, sa svojim saradnicima osuđen za Udruženi Zločinački Poduhvat (UZP). Njegove ustaše su bile kolaboracioniste Trećeg rajha i pobile na desetine hiljada jevreja, ali im on odaje počasti kad god stigne, mislim ustašama!

Dragan Čović polaže cvijeće na grob ustašama

Ali on odaje počasti i jevrejima ubijenim u Holokaustu i vjerovatno se potajno nada da će biti drugo poluvrijeme, a da će on tad biti ustaški doglavnik…

Dragan Čović se poklanaj ubijenim jevrejima, koje su ubijale i ustaše

Isti taj lik, ili njegov dvojnik je prodao jevrejskom cionisti Amiru Kabbiriju naš Aluminij Mostar i sa njim je u vrlo intimnim odnosima, baš intimnim, kažu izvori iz njihovog okruženja.

Lik sa njegovim imenom sebe predstavlja i kao “promicatelja europskih vrijednosti”, pa preko sadašnjeg ustaškog poglavnika Andreja Plenkovića, ko biva, pomaže BiH na nekakvom putu u EU, ali svi znaju da je i pijun Vladimira Putina, na Balkanu i to jedan od glavnijih.

Dragan Čović, je najveći Putinov igrač na Balkanu

Ali da to nije čovjek sa samo ta četiri lica, zna se da je on još najintimniji s ljutim neprijateljima Srbima, s kojima nikad nijedan Hrvat nije bio u prijateljskim odnosima ičak je u to povukao velikog srbomrsca Zorana Milanovića

Dragan Čović je spojio najljuće neprijatelje Vučića i Milanovića, kako bi mu uspio plan podjele BiH sa Dodikom!

Ali to nije sve, sa njim ko u web shopu, zna on na svoju stranu mamiti i Bošnjake kad mu treba, vrlo slatkoriječivo, pozivajući se na vjekovno i prirodno saveznisštvo Bošnjaka i Hravata, a trenutno mu je njego favorit Dino Konaković, koji je ponosan što je podizvođač prljavih radova za njega u BiH!
Kakav vam se sad čini MIlorad Dodik u odnosu na ovo zlo, kojem su se od zlobe usta iskrivila ko njegovm prvom poglavniku Franji Tuđmanu?

Slobodno nastavite niz pojavit će se još u nekoj ulozi!

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Bilo bi dobro da napravite jedan app koji bi se placao na godisnjoj pretplati. Mnogo lakse bi bilo.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x