Kakve veze ima genocid nad Bošnjacima sa Jermenijom i Jermenima?

Podijelite ovaj članak:

Ja, pisac, Muhamed Mahmutovic, izuzetno volim tuski narod i predsjednika Erdogana, ali sebe nisam nikad smatrao turčinom i prestao Osmanlije, smatrati okupatorima u mojoj domovini.

Tražim uvjek opravdanje Turcima, što nisu učinili više u vrijeme zadnje agresije na BiH, ali im zbilja ne mogu naći opravdanje za to da još nisu usvojili rezoluciju o genocidu u Srebrenici i dok je god to tako, ne bi im dao blizu mikrofona na komemoraciji u Potočarima!

Ne pomažu vam tu nikakva opravdanja dragi moji!

Ako Turska može ucjenjivati NATO, kao i jednu ekonomski i političku silu Švedsku, samo zbog nekoliko terorista ili simpatizera terorista, kako to da ne može reći Vućiću i Dodiku – dosta je, to tako više ne može!

I kako to da Parlament Turske uvjek potvrdi sve što Erdogan uradi ili želi, a nije do sad genocid u Srebrenici potvrdio rezolucijom, iako su to uradile mnoge evropske države od kojih to nije bilo ni za očekivati, kao i sam Parlament EU!

Dosta ba više pravdanja s Jermenima, Turska će dok je svijeta i vijeka nositi teret Jermenije, bez obzira na to kako se postavila za genocid u Srebrenici, koji smo doživjeli kao “osvetu turcima”, što je najveća ironija u svemu ovome!

Ako ima neko jasan dokaz da su to uradili neka postavi ovdje da svi vidimo!

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Kakve veze ima genocid nad Bošnjacima sa Jermenijom i Jermenima? Post Views: 2 Podijelite ovaj članak: […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x