Karić se sastala sa porodicama onih koji su se našli na spiskovima ubijene djece u RS: Laži i podmetanja nećemo dozvoliti!

Podijelite ovaj članak:

Žalimo za svakim ubijenim djetetom bilo gdje na zemaljskoj kugli, ali laži i podmetanja nećemo dozvoliti!

Nakon sramotnog pokušaja iz Prijedora, kada je prilikom obilježavanja „Oluje“ fotografija bošnjačke prognanice iz Žepe predstavljena kao srpska žrtva „Oluje“ u Hrvatskoj, sada su na red došli i falsfikati o ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva.

Imena ubijene djece opkoljenog Sarajeva našla su se na listi 106 ubijene djece koju je sačinio Republički centar za istraživanje rata i ratnih zločina u Republici Srpskoj, a koju je, potom, za svrhe priloga, koristio RTRS.

Danas sam se sastala sa Miroslavom Lukićem, Danijelom Šahat i Dejanom Maleševićem čija braća su ubijena tokom opsade Sarajeva, a njihova imena su se našla na spiskovima ubijene djece u Republici Srpskoj.

Kada su ubijeni Marko i Damir su imali 17 godina, a Igor je imao 6 godina.

Grad Sarajevo stoji uz porodice žrtava i iskoristićemo sva pravna sredstva da svi koji su zloupotrijebili nevine žrtve, ubijenu sarajevsku mladost, za to odgovaraju, poručila je Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva.

(Senzor.ba)

Subscribe
Notify of

3 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Karić se sastala sa porodicama onih koji su se našli na spiskovima ubijene djece u RS: Laži i pod… […]

[…] Karić se sastala sa porodicama onih koji su se našli na spiskovima ubijene djece u RS: Laži i pod… Post Views: 21 Podijelite ovaj članak: […]

[…] Karić se sastala sa porodicama onih koji su se našli na spiskovima ubijene djece u RS: Laži i pod… Post Views: 1 Podijelite ovaj članak: […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x