Komšić poručio predsjednici Slovenije: Možete računati na podršku Bosne i Hercegovine

Podijelite ovaj članak:

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić je u telefonskom razgovoru izjavio saučešće predsjednici Republike Slovenije Nataši Pirc Musar, nakon što je ovu zemlju pogodilo nezapamćeno nevrijeme.

“Sa velikom tugom sam primio vijest o stradanju više lica u vašoj zemlji nakon strašnog nevremena koje je prouzrokovalo nezapamćene poplave i ogromnu materijalnu štetu.

Vama, porodicama nastradalih i vašim građanima izjavljujem izraze najiskrenijeg saučešća, u ime Predsjedništva BiH i u lično ime.

Možete računati na podršku Bosne i Hercegovine i na svu neophodnu pomoć u savladavanju posljedica nakon katastrofe koja je, nažalost, pogodila vašu zemlju.

Sa žaljenjem posmatramo slike koje dolaze iz poplavljenih predjela čitave Slovenije, uz nadu da ćete što brže prevazići ovu situaciju i da neće doći do većih posljedica”,  naveo je Komšić, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Komšić poručio predsjednici Slovenije: Možete računati na podršku Bosne i Hercegovine Post Views: 1 Podijelite ovaj članak: […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x