Kur'an Časni se ne može spaliti i tačka!

Podijelite ovaj članak:

U Švedskoj opet nemiri nakon  što je desničar iz Danske spalio Kura'an Časni ispred ambasade Turske..Taj desničar u zadnje vrijeme koristi nedostatke u demokratski uređenim društvima, gdje se na žalost pretjeruje u davanju sloboda čovjeku da radi sve što hoće, pa čak i stvari koje vrijeđaju velik broj ljudi. Švedska država bi jednako postupila i da neki musliman počne paliti bibliju po bibliju, a ima ih različitih preko tri stotine i pedeset. To se ipak nije desilo nigdje na svijetu, a ta činjenica mnogo kazuje. Ne bih ničim pravdao tog debila, koji dobro živi od toga što radi, uz to ima danonoćnu pratnju policije pa se osjeća bitnim što bez ovog zlodjela ne bi mogao ni sanjati, ali je od muslimana u toj državi napravio obične budale, koje su uradile upravo ono što on očekuje!
Sad je ispalo da – uzrok likuje nad posljedicom!
Desničar zadovoljno trlja ruke i govori da su muslimani baš onakve zvijeri kakve ih on smatra, pokazujući na  razjarenu masu.
Muslimani današnjice nemaju Halifu, autoritet, koji bi im ukazao na suštinu problema. Da ima, oni bi se smijali budali koja pokašava spaliti Božje riječi ukoričene u Knjigu, a koju se Bog zakleo da će sačuvati. Zato je i poslao u obliku da je mogu naučiti milioni ljudi na pamet i da na taj način ostane sačuvana do sudnjeg dana.
Halifa bi muslimanima u Švedskoj savjetovao da ne prave sebi neprijatelje od prijatelja, koji su im omogućili da svoju vjeru žive punim plućima u velikom broju mesdžida i džamija, čiju izgradnju pomaže i država.
Debil može spaliti milion onih Knjiga, on je spalio Kitab, a riječ Božja će ostati netaknuta i zato se ne bi trebalo njegovom hobiju, da vrijeđa osjećaje ljudi, davati nikakav značaj. To bi mu bio najteži udarac!
Kur'an Časni se ne može spaliti i tačka!

Muhamed Mahmutović, direktno iz Švedske

Subscribe
Notify of

3 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Treba jednom naučiti tu razliku između Kur'ana i Kitaba u koji je on zapisan. Kur'an se ne može spaliti, tačno!
Hvala!

Debil ima podrsku vecine nacista u Svedskoj!

Da li ima posrsku Allaha i nebesa?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x