Ovi su izgleda negdje čuli da njihov Hristos najviše voli dim zapaljenih guma…

Podijelite ovaj članak:

Na društvenim mrežama kruže zabrinjavajuće slike paljenja “badnjaka” u povodu pravoslavnog božića. Neke od njih najavljuju pravu ekološku katastrofu, a komentari su puni zgražavanja nad novom modom kod pravoslavne braće.

Neki od njih se pitaju, je li to za vrijeme cara Dušana počelo paljenje guma za badnjak, a neki se pitaju “jesmo li ikako normalni”!

Najveći srbin, Milorad Dodik je uzeo unuka i policijsko vozilo da se ode prekrstiti dvaput prije nego posječe badnjak, ali mu je izgleda snimatelj sugerirao da mora još jednom.

Unuče je sipalo našu pšenicu oko badnjaka i vozalo se na naš račun policijskim vozilima, ali to nikog ne zanima, bolje je opet nego da su otišli pa zapalili stovarište rabljenih guma, što je Dodiku lako moglo pasti na pamet!

Subscribe
Notify of

5 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ovom seratoru Srbi su opsesija….logično bori se protiv samog sebe..da je sretan čovjek zar bi toliko o srbima pisao…

Muhamed je stvarno frustiran, pratim mu blog kad stignem, i svaki put je nešto oko srba, sa srbima, protiv njih uglavnom. Čovjek nema prijatelja kome će otići na Božić. Isilovac koji je pritajen…kako on živi sa sobom?

hahahah. pogledajte protal oog Mahmutovića sve je oko srba…samo skrolatje, svaki članak ili je o Isusu, ili o Božiću, ili o Srbima…a bolesna čovjeka..

Mahmutović se predstavlja kao književnik…svako ko jeknjiževnik drži do sebe i nema ovakve bljuvotine…on je prije se reći taliban

Muhamede Srbine :))))))))))))))

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x