Mesnice Semić: Nastradala žena će imati našu punu podršku

Podijelite ovaj članak:

U Bihaću se nedavno desila tragedija, kada je Armina Halavać, uposlenica Industrije mesa Semić, rukovodeći mašinom ostala bez ruke.

Ubrzo su krenule brojne osude javnosti na poslovanje ove kompanije, a lokalni portali su pisali i da radnica nije bila prijavljena, kao i da se slučaj pokušava zataškati.

Na ovu su vijest reagovali i zaposlenici Industrije mesa Semić:

“Ovom prilikom se moram oglasiti kao zaposlenik firme Semić. Samo ću Vam reći svima da u našoj firmi nema niti jedan radnik koji nije osiguran jer se raspravljate oko osiguranja djevojke. Žao mi je što se desilo našoj kolegici, ali posao kao i svaki drugi ima svoje rizike Moramo samo shvatiti da je to stvar sudbine i da se moglo desiti nešto drugo bilo gdje i bilo kad. Naši direktori i šefovi će sigurno biti uz djevojku u bilo kojem trenutku jer su oni prvo INSANI pa sve ostalo.. Lp”, poručila je Berina P., pisao je Senzor.ba ranije.

S tim u vezi, kompanija Industrija mesa Semić uputila je demantij, kojim pokazuje suosjećanje i solidarnost sa ženom koja je nastradala. Pored toga, kako kažu, Halavać će imati njihovu podršku i u liječenju, oporavku, ali i osiguranju egzistencije.

Demantij mesnice Semić

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x