Muderris: Ataci na našu Jedinu Domovinu Bosnu i Hercegovinu i naš narod ne prestaju, a naša odlučnost mora ostati nepokolebljiva

Podijelite ovaj članak:

U nemogućnosti da se svima vama koji ste mi javno pružili snažnu podršku, zahvalim pojedinačno, to činim ovim putem, uz izraze posebnog poštovanja i uvažavanja!

Ataci na našu Jedinu Domovinu Bosnu i Hercegovinu i naš narod ne prestaju, a naša odlučnost da čuvamo našu Domovinu i dostojanstvo našega naroda i drugih patriota naše Domovine mora ostati snažna i nepokolebljiva.

Istinom se borimo za Istinu, a protiv laži, podvala i pokušaja falsifikovanja naše povijesti i uz Allahovu pomoć na tom ćemo putu ostati uspravni i odlučni!

Bili smo anti-fašisti i kao takvi ćemo inša-Allah ostati dok smo živi!

A na tragu toga dok smo živi mi i naši potomci uz Allahovu pomoć nećemo dozvoliti ostvarenje velikodržavnih planova naših susjeda, na račun naše Domovine! Hvala za veliku podršku, poručio je Nezim Halilović Muderris.

Podsjećamo, potpredsjednik Vlade Federacije Bosne i Hercegovine izvršio je verbalni napad na Muderrisa, nazivajući ga, između ostalog, i radikalom. Na ovu objavu su reagovali mnogi pojedinci, udruženja, organizacije, kao i sam reisul-ulema koji je poručio da s gnušanjem odbacuje tu tvrdnju. Muderris je potom uputio pismo zahvale koje smo mi prenijeli bez izmjena.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x