Mujaga u oproštajnoj poruci psovao familiju: Za sve ste vi krivi

Podijelite ovaj članak:

Mujaga Čičkušić koji je prije nekoliko dana ubio suprugu i dvoje djece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se bacio sa zgrade, počinio je brutalan zločin kakav ne pamte ni najstariji policijski službenici i istražitelji.

Stan u kojem je počinjen zločin ledi krv u žilama. Čičkušić je zločin počinio sjekirom, a da stvar bude šokantnija – otac monstrum, koji je ubistvo u detalje isplanirao, sjekiru kupio na pijaci, dvogodišnje dijete je ubio u dječijem krevetiću!

No, tome nije bio kraj. Drugo dijete od devet godina ubio je u ćošku stana. Majka Amela je sve pokušala spriječiti, ali nije uspjela.

Policija je pronašla prodavača koji je prodao sjekiru Mujagi, ali nije mogao ni slutiti zašto mu je ona potrebna. Sjekiru je kupio na pijaci kod “Hameta”.

Tužilaštvo TK zvanično je potvrdilo da je pronađena sjekira u stanu koja je poslana na vještačenje. Ovakav zločin dugo nije viđen na ovim prostorima, javlja Avaz. 

Osim toga, ubica je na vratima stana ostavio poruku. U jednoj od poruka, napisanoj olovkom, između ostalog piše:

“J**em vam familiju, za sve ste vi krivi!”

Za sada nije poznato na koga se poruka odnosi. Navodno, upućena je rođacima iz Njemačke koji su mu pomogli da nađe posao u ovoj državi. Na jednoj od poruka se navodno pojedincima “zahvalio” za pomoć.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Sve komsije iz Ulaza , privesti na saslusanje i podnijeti tuzbu za saucesnistvo, Jer ne NEMOGUCE DA NIKO OD KOMSIJA TO NIJE CUO, rijevljujemo jedni druge za MUZIKU , a za place i pomaganje sutimo i gledamo SVOG POSLA.
Sram da ih bude sve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x