Muškarac iz Srbije sa kapom Škorpiona uputio užasne prijetnje i uvrede Bošnjacima i Hrvatima

Podijelite ovaj članak:

Muškarac koji je iz Srbije i navodno bivši pripadnik zloglasne jedinici “Škorpioni” objavio je na TikToku niz videa u kojima tvrdi da je učestvovao u ratu u Bosni i Hercegovini te genocidu u Srebrenici. Uputio je i užasne prijetnje i sramotne uvrede Bošnjacima i Hrvatima kako u Bosni i Hercegovini, tako u Srbiji.

Bošnjake je oslovljavao pogrdno riječima “ba*ije”.

U videu navodi kako je kapu koju nosi (Škorpiona) nosio u “Ključu, Bihaću, Velikoj Kladuši, Brčkom, Trnovi te Srebrenici i Potočarima”.

“Ja sam sa 17 godina bio u Bosni. Nisam znao toliko i nisam smeo tada. Sada da vam poručim, bude li puklo u Bosni ponovo, neću ni pile u dvorištu da ostavim. Ja sam zver nisam čovjek. Ne pijem ne drogiram se, imam samo ogromnu mržnju prema vama i Hrvatima”.

U videu prijeti i Hrvatima u Sremu, Vojvodini s rečenicom: “Nemoj da vam dođu kao sardine nazad u Hrvatsku”.

“Moja mržnja prema vama je svakim danom sve veća i veća. Meni je u zavet Ratko Mladić ostavio to u Srebrenici 11. jula 1995. godine. Pozdrav ba*ije”, naveo je ovaj muškarac koji kaže da ima 45 godina i da je “prošao 1995. godine cijelu Bosnu, a 1998/199 Kosovo”.

Objavio je i video zarobljenika iz proteklog rata u BiH gdje su ih oružani vojnici tjerali da govore da su “zarobljenici Vojske RS” i da je “BiH srpska”. Na videima je napisao “Biće reprize”.

Psovao je i najsvetiji praznik muslimana Bajram i uputio niz sramotnih uvreda te kritikovao Srbe koji nisu na “njegovoj strani”.

N1

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Muškarac iz Srbije sa kapom Škorpiona uputio užasne prijetnje i uvrede Bošnjacima i Hrvatima […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x