Na Bjelašnici besplatan električni punjač naplaćuje punjenje automobila: 60 minuta 60 KM

Podijelite ovaj članak:

Ivana Marić na svom Facebook profilu objavila je šokantnu informaciju. Kako tvrdi ova nezavisna analitičarka, kantonalna kompanija ZOI 84 besplatno je ustupio prostor za električni punjač koji naplaćuje sat punjenja 30 eura. Sve to radi kompanija iz Srbije.

“Pažnja! Ako ćete električne automobile puniti na punjaču charge&GO na Bjelašnici dobro je da znate da sat vremena punjena naplate oko 30 €.

Radi se o punjaču koji je firme iz Srbije nedavno postavila na Bjelašnici, u blizini kasa. Kada skenirate kod koji stoji na punjaču piše da punjene košta 0,24 € po času tj. satu i da se može platiti karticom. No, prijateljima iz Njemačke su dva sata punjenja naplatili skoro 60€?!? Na žalbu, koju su im poslali e-mailom nikada nisu odgovorili.

Iz ZOI'84 Olimpijski Centar Sarajevo su rekli da su prostor ustupili besplatno pod uvjetom da se omogući besplatno punjenje automobila, kao dodatna usluga posjetiocima. Kompanija je u međuvremenu počela naplaćivati punjene i to po besramno visokoj cijeni, bez da su o tome informirali ZOI 84. Oni su rekli da će onemogućiti punjene dok ne riješe ovaj nesporazum.

Samo nam još treba da turisti počnu pričati kako ih i na tome besramno uzimaju u BiH.
Dan ranije su bili na Ski centar “Ravna planina” i tamo je postavljen besplatni punjač električnih automobila, koji je zaista besplatan.

 

Crna hronika
Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x