Na stubu srama bošnjačke politike mora biti mjesta za ovakve

Podijelite ovaj članak:

Jedan od presudnih glasova za izbor Marina Vukoje u Ustavni sud bio je i glas Suade Halilović, zastupnice Naroda i Pravde koja dolazi iz našeg Mostara, tačnije Bijelog Polja i koja je na zadnjim izborima dobila cijelih 197 glasova.

Osoba koju nije podržala ni šira porodica odlučila je da o sudbini ove zemlje do 2043. godine odlučuje Marin Vukoja koji je bio kandidat HDZ-a za Dom naroda, a HDZ je osuđen za udruženi zločinački poduhvat na čelu sa svojim osnivačem Franjom Tuđmanom.

I sad ta stranka vrlo aktivno radi na satanizaciji Bošnjaka, njihova zastupnica u EU Parlamentu nam permanentno pokušava okačiti zvono terorizma o vrat i zasigurno je jedan od najvećih neprijatelja BiH i Bošnjaka.

Za Marina Vukoju u Ustavnom sudu će Slobodan Praljak biti narodni heroj i sasvim sigurno neće podržati apaelaciju da se njemu ili njegovim drugovima u zločinu uskrate neka priznanja ili čak da uđu u udžbenike!

Kad mlada osoba iz Mostara, koja je imala prilike čuti i pročitati sve o Udruženom zločinačkom poduhvatu (UZP) podrži isti to je mazohizam, kakav se rijetko gdje može vidjeti!

Na stub srama je treba staviti posebno oz razloga što je spremna staviti i cvijet Srebrenice na rever dok se bori za poziciju, a brigu o preživjelim žrtvama genocida prepušta dželatima njezinog naroda!

Aferim, Suada, želimo ti da doživiš patnje logoraša koje je tvoj šef Dragan Čović izrabljivao u firmi Soko!

Ništa više!

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Tačno neke osobe radi pozicije ne razmišljaju svojom glavom. Radi uvlačenja ono digne ruku i glasa. Sram neka je svih onih što preko žrtava sebe uzdižu.

Nije mi jasno zasto ovaj pljuje po djevojci koja je glasala za hrvatskog predstavnika u Ustavnom sudu BiH. Tako je dogovoreno u Dejtonu. Sta treba traziti nekog ko njemu pase. Treba vjecito sputavati da BiH ne ide dalje jer to ne pase nacionalistima. Mislim da je trojka ucinila vise za BiH vec SDA za 30 godina.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x