Najgore je što poslije devetog januara dođe – deseti!

Btno je imati šuškavac na leđima na kojem je Aleksandar Vučić u potpisu, hrane se ne mora imati, bez toga se može!
Podijelite ovaj članak:

Taj deveti januar je pun blještavila, skupih automobila i nalickanih gostiju, koji preplave Banjaluku, tv ekrane i društvene mreže, da se stvara dojam kako je to zemlja bogatih i sretnih ljudi.

Ali već desetog januara valja preživjeti i spremati se za srpsku novu godinu, koja je za tri dana. Nekima je jedina nada kontejner za smeće, u kojeg su juče dospjeli ostaci hrane od žurke sa tih političkih balova ili koncerta Baje male (M)indže.

Sve to opet neće opametiti ove budale da iduće godine izađu na protest, umjesto da stoje uz ogradu i dive se nalickanim političarima, koji su se nalickali njihovim parama i od uslova za život njima nude samo – srpstvo!

Srbovat ćemo pa makar i slamu jeli – vele oni, a njihovi političari zadovoljno trljaju ruke, dok im je takvih glasača ne boje se za svoje pozicije i trudit će se da što više hrane završi u kontejneru, kako bi i ovi makar desetog januara bili siti i osjetili pravu sreću.

Nacionalni dan Švedske je šesti juni. Šveđani, koji žive najvišim standardom života to obilježe nenametljivo bez ikakave pompe, iako sedmog juna neće morati roviti po kontejnerima. Baš su budale ti Šveđani!

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Najgore je što poslije devetog januara dođe – deseti! Post Views: 66 Podijelite ovaj članak: […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x