Napio se, bacio opušak od cigarete, pa zapalio vlastitu kuću u Cazinu

Podijelite ovaj članak:

Na području Cazina, ulica Veterana domovinskog rata, došlo je do požara u jednoj porodičnoj kući.

Na lice mjesta ubrzo je stigla policija, a potom i vatrogasci koji su lokalizovali i ugasili požar.

 

Vlasnik kuće LJ.F. (49) je pojasnio policiji da je došao kući u alkoholiziranom stanju, zapalio cigaretu, te nakon toga istu bacio u smeće i otišao spavati.

U jednom momentu ga je dim probudio i vatra koja je zahvatila čitavu prostoriju u kojoj je spavao, piše Dijaspora.

Kako saznajemo iz Doma zdravlja Cazin, u ovu ustanovu je primljen muškarac inicijala LJ.F. (49) s vidnim opekotinama na tijelu, tačnije u predjelu ruku.

Nakon što su povrede sanirane i otklonjene sumnje na trovanje dimom, LJ.F. (49) je pušten na kućno liječenje.

Izvor:  
Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x