Nešić pruža utočište mladim Srpkinjama: Sanja Vulić dobila zaštitu

Nešić je nedavno ugostio u svom kabinetu “umjetnicu” sa Pala koja tvrdi da joj je potrebna zaštita jer joj je ugrožena sigurnost
Podijelite ovaj članak:

Šefici kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta Bosne i Hercegovine Sanji Vulićdodijeljena je policijska zaštita, saopćio je ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić na svom Instagram profilu.

“Nakon niza naogavnijih uvreda i prijetnji kojima je proteklih dana izložena, donijeli smo odluku da joj se dodijeli policijska zaštita”, napisao je Nešić.

Najoštrije osužujem prijetnje bilo kome, prijetnje nisu nikome donijele dobro jer moramo graditi mir”, rekao je Nešić na Instagramu.

Sanja Vulić je proteklih dana kazala kako je dobila prijetnje s više naloga na društvenim mrežama.

Ona je prijetnje prijavila Policijskoj upravi Doboj, a dobila ih je nakon suđenja predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, u Sudu BiH u Sarajevu.

Suđenje Dodiku je održano je prošlog ponedjeljka u Sudu BiH u Sarajevu. Predmet je preuzela nova sutkinja Sena Uzunović, a Vulić je nakon toga izašla pred zgradu Suda te psovala, zbog čega je dobila i prekršajnu kaznu .

Podsjećamo, Nešić je nedavno ugostio u svom kabinetu “umjetnicu” sa Pala koja tvrdi da joj je potrebna zaštita jer joj je ugrožena sigurnost jer je povodom neustavnog praznika 9. januara pozirala sa, naravno lažnim i nepostojećim, pasošem RS pored automobila na koji je stavila, isto tako lažne, tablice RS.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x