Nova pucnjava u Srbiji, ponovo u školskom dvorištu. Sad za sad osam osoba je stradaloGodinama je normalan svijet upozoravao da srpska politika truje omladinu, najgorom mogućom propagandom, da im od ratnih zločinaca pravi heroje i da će im se to vratiti, ali nije pomogalo!
Od srpskih vlasti u tome su gori samo srpski mediji i evo u par dana imamo dva masovna zločina, kakve smo dosad gledali samo negdje daleko!

Uroš Blažić (21) ubio je osam osoba, a ranio 13 u masakru u selu Dubona kod Mladenovca.
On je nakon kravovog pira pobjegao sa lica mjesta i policije i dalje traga za njim. U toku je opsežna pretraga terena i za napadačem se traga helikopterima MUP-a i termovizijskim kamerama, a na terenu su izvedeni i policijski psi.
Na terenu su jake policijske snage, preko 600 pripadnika MUPa učestvuje u potrazi za Blažićem.
Prema informacijama iz bolnice u Smederevu, tamo je prevezeno 10 osoba, od kojihsu četiri osobe podlegle zadobijenim ranama.
Tri osobe su operisane, dve su u stabilnom stanju, dok je jedna još na operaciji, prenosi RTS.
Na terenu su i pripadnici Specijalne antiterostičke jedinice (SAJ), pod punom opremom, kao i Žandarmerija.
Podsjećamo, pucnjava se dogodila kasno sinoć nakon 23 sata u selu Dubona kod Mladenovca kada ja napadač otvorio vatru u školskom dvorištu. On je tu bio sa prijateljima, a nakon što su se posvađali otišao je kući po oružje i otvorio pucnjavu.
Odmah je objavljena informacija da je ubio 21-godišnjeg policajaca i njegovu mlađu sestru, a naknadno da ima još šest mrtvih. Broj mrtvih konstantno raste te se informacije o ubijenima razlikuju na srbijanskim medijima.
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić ocijenio je pucnjavu u Mladenovcu kao teroristički akt.

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Nova pucnjava u Srbiji, ponovo u školskom dvorištu. Sad za sad osam osoba je stradalo […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x