Nura Bazdulj Hubijar je Srbima poklonila srce ali i sina Muharema!

Podijelite ovaj članak:

Mnogi od vas se sjećaju, kako je protiv iftara na otvorenom ustala književnica Nura Bazdulj Hubijar. Bilo je to malo i čudno, jer se nekad iz njenih tekstova može razabrati da je muslimanka, što ona možda i jeste, ali njezin sin Muharem ne krije da to nije.

Evo pogledajte video:

Nurin lijepi sin Muharem se pobrinuo da i izgledom liči na Srbe ili barem na Nemanju Kusturicu, svog idola.
Lik je uspio nadmudriti i umjetnu inteligenciju koja na upit, da li zna ko je Muharem Bazdulj odgovara:

Da, Muharem Bazdulj je bosanskohercegovački pisac, novinar, prevodilac i publicista. Rođen je 1977. godine u Travniku, Bosna i Hercegovina. Bazdulj je poznat po svojim esejima, kolumnama, romanima i kratkim pričama. Njegovi radovi često istražuju teme identiteta, prošlosti, politike i kulture Balkana. Bazdulj je također poznat i po svom angažmanu u novinarstvu i javnom diskursu, gdje se često izražava o političkim i društvenim pitanjima.

E moja umjetna inteligencijo, Muharem nema više nikakve veze sa Bosnom. Njemu je za zasluge u promociji četnika dodijeljena funkcija u upravnom odboru TV Srbije, kojoj bi na propagandnim vještinama i Gebels pozavidio!

Najstrašnije od svega je činjenica da je ovaj skot ustao u odbranu Miloša Bikovića, glumca koji je ultranacionalista, negator genocida u Srebrenici, rusofil koji podržava genocid u Ukrajini.., a zbog svega toga je izgubio ulogu u seriji.

Muharem to nikako ne može prežaliti, rodila ga majka Nura, a bolje da je rodila kamen!

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

to je tipični bošnjo(dobro bi bilo da je jedan)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x