Oglasila se policija u vezi s dječakom iz Bihaća koji prijeti da će napraviti masakr

Podijelite ovaj članak:

Na profilu A. Z. iz Bihaća objavljene su prijetnje da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji, te da će ubiti učenike i radnike u Ekonomskoj školi.

Stravičan slučaj potresao je region kada je juče četrnaestogodišnji mladić K. K. počinio masakr na Vračaru u Beogradu, nakon čega je uslijedio niz osuda kako javnih ličnosti, tako i građana. Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se i objave onih koji hvale ovaj monstruozan čin dječaka.

“Onaj dječak što je ubio osmero djece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vrijeme za ekonomsku školu u Bihaću. Bit će nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će da bude terror”, stoji na profilu A.Z.

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je za Avaz i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona.

“Imamo informaciju. Obavještava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da jeste maloljetan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to vidjeli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti provjeravamo”, rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK, piše Fokus.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] nekome oružje – ovo talentovano dijete je bilo na spisku za likvidaciju dječaka monstruma Oglasila se policija u vezi s dječakom iz Bihaća koji prijeti da će napraviti masakr Post Views: […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x