Otkud zmiji pravo da optužuje svoje žrtve?

“Why, when all of my ancestors are snake-bitten, and I’m snake-bitten, and I warn my children to avoid snakes, what does that snake sound like accusing me of hate-teaching?”

“Ako je zmija ujela sve moje pretke i mene, i ako ja upozorim svoju djecu da se čuvaju zmija, kakva prava ima ta zmija da mene optužuje za propovijedanje mržnje?”

— Malcolm X
Status na fejsbuku, glavnog urednika portala senzor.ba, Muhameda Mahmutovića

Rejsulema Kavazović u logoru HVO 1993 godine, za šta su osućeđeni na čelu sa Franjom Tuđmanom za UZP. I ovi bi sad da ga ućutkaju, njima je prijetnja to što on kaže da ćemo se braniti!

8 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Otkud zmiji pravo da optužuje svoje žrtve? […]

[…] Otkud zmiji pravo da optužuje svoje žrtve? […]

[…] Otkud zmiji pravo da optužuje svoje žrtve? Post Views: 1 […]

[…] Otkud zmiji pravo da optužuje svoje žrtve? […]

Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, [email protected] ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem (+66 81 302 8552). Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

[…] Otkud zmiji pravo da optužuje svoje žrtve? […]

[…] Otkud zmiji pravo da optužuje svoje žrtve? […]

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x