Pejka Medić – našminkana promoterka zla!

Slušao sam jedne prilike razgovor dvojice Bošnjaka;
– Zašto smo mi zbilja u ovakvoj situaciji, pita jedan, ili što smo neinformisani ili što smo nezainteresovani?
– Nit’ znam, nit’ me zanima, odgovri mu drug hladno!
Jesmo li mi stvarno tolike budale ili kukavice da hranimo guje u njedrima i pravimo se da ih ne vidimo po našem dvorišu, pa čak i kad nam u kuće uđu. Kad čovjek pročita nekoliko twitova nakve rospijetine Pejke Medić, pomislio bi da je to neka sponzoruša, nekog srpskog odbjeglog tajkuna u Moskvu, a ne nakva urednica u javnom BHRT servisu, kojeg samo hudi Bošnjaci plaćaju.
Ona je jedne godine dobila neki ukor zbog proslave neustavnog dana genocidne tvorevine, ali je nastavila još jače u narednim godinama.
Za nju je, Emir Suljagić, direktor Memorijala u Potočarima, poslan da lažira broj žrtava genocida, a Javni rtv Servis koji je masno plaća je tzv. javni servis!
Sve to i još štošta radi sa pozicije urednika u tom servisu. Dolazi serbez svaki dan na posao. Susreće direktne žrtve genocida i politike koju promovira, smije im se u lice i priprema nove generacije koljača na novi genocid, a sve to mi finaciramo i pravimo se da ne vidimo.
Za istjerati zmiju iz dvorišta ne treba puška ni tenk, ni avion, guja se uvjek mlatila motkom, a za ovu guju bi doduše trebala posebna motka – usrana – i bili bi rahat od nje, ali niko ni da pomisli uhvatiti se motke u ruke.
Zanima me, kako je neko barem ne pljune u prolazu i je li nekom palo na um da joj barem gnjilo jaje razbije na onoj gnjiloj glavi, koju je ušminkala našim parama?
Još na sve to, to zlo se žali da je četnika premalo u tom tkz. javnom servisu i sve nade polaže u novog ministra sigurnosti Nešića, koji smatra da bi mi trebali finacirati mnogo više Pejki Medić, koje će nam raditi o glavi!
Zar stvarno od blizu hiljadu zaposlenih nema niko časti ni obraza da pljune ovu rospiju u hodiniku tog tkz. javnog servisa, koja javno negira genocid i javno sa pozicije urednika podržava neustavni praznik genocidne tvorevine?
A kad im dođu u pitanje njihove plate, onda štrajkaju i pozivaju se na nacionalne i državne interese da se Javni servis ne ugasi…
Jedno je sasvim sigurno ova četnikuša u pravu. To jest takozvani javni servis, jer da je pravi servis građana i države BiH, ona ne bi mogla tu biti ni čistačica, ne kažem ti na mjestu urednika.
Pejka Medić je živi dokaz da je RTV BiH za Bošnjake veća tvornica zla nego RTRS, jer truje naš narod iznutra. Zato molim Boga da se ugasi što prije, a ove kukavice koje svaki dan susreću Pejku Medić da nevolja natjera tražiti posla na RTRS, jer im je tamo mjesto!

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

,,Нико крупно ка Турчин не лаже”, написа П.П. Његош у ,,Горском вијенцу” пре 176 година. И ништа се није променило, из овог ,,чланка” се види да је актуелније него икада…

Cujes Ziki vidi nekog doktora na vrijeme ,covek ni ne primeti a vec je otiso…..

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x