Pogledajte bahato parkiranje pjevača Šerifa Konjevića

Podijelite ovaj članak:

Jedan od pratilaca portala Senzor.ba koji želi ostati anoniman poslao nam je snimak krajnje bahatog parkiranja superluksuznog automobila u Sarajevu.
Neko od prolaznika je nazvao policiju i tražio od njih kad su došli da paukom uklone auto, ali su oni znali čije je auto i tražili su vlasnika po okolnim restoranima i kafićima, kako bi ga lijepo zamolili, a on im ubacio cvaju u džep.

Naš čitalac je pratio šta će se desiti i bilo je kako je i pretpostavio, policajac je našao Šerifa, izgrlio se ljubazno s njim i kad je primjetio da ta osoba prati šta će se desiti napisao mu i kaznu od 40 maraka.

Kaznu kad plati u kratkom roku, njemu će to biti dvadeset, a drugih dvadeset može serbez dati prijatelju policajcu.

Tako se po Sarajevu bahate (ne)ljudi dubljeg džepa, a sirotinja ne može registrovati svog starog golfa, ako ima neplaćenu jednu kaznu, za koju nije ni znao…

Da je u BiH, zakon ko u Finskoj, da se kazna odredi prema imovinskom stanju počinioca, on bi za ovo parkiranje mogao fasovati i sto hiljada eura kazne, ali kad on zna da će u najgorem slučaju dati cvaju korumpiranom policajcu, on može parkirati gdje hoće i glumiti Šerifa!

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Pogledajte bahato parkiranje pjevača Šerifa Konjevića Post Views: 129 Podijelite ovaj članak: […]

[…] Pogledajte bahato parkiranje pjevača Šerifa Konjevića Post Views: 322 Podijelite ovaj članak: […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x