Pogledajte čovjeka koji je na najvećem stepenu džihada!

Damon IMani, Iranski producent i umjetnik
Podijelite ovaj članak:

Ako je najveći stepen džihada reći nepravednom vladaru da je nepravedan, na kakvom stepenu je Iranski producent i umjetnik, koji se bavi kreiranjem video sadržaja o aktuelnim događajima Damon Imani koji je tokom govora na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu učinio je nešto što niko ni u najluđim snovima nije mogao sanjati.

On je ispsovao i izvrijeđao prisutne na čelu s osnivačem ove masonske lože koju mnogi smatraju sivom eminencijom novog svjetskog poretka!

Klaus Shwab, sa najvećim zlom koje je hodalo po zemlji, Henrijem Kisindžerom

Na tom Svjetskom ekonomskom forumu učestvuje više od 100 predstavnika država, sve glavne međunarodne organizacije, 1.000 partnera SEF, kao i lideri civilnog društva, stručnjaci, predstavnici mladih, društveni preduzetnici i novinske agencije i svi se nadaju da će im Klaus Shwab otovoriti guzicu da se barem malo namirišu opojnog mirisa, a ovaj mladi čovjek je došao samo s jednim ciljem!

Dobio je devetnaest sekundi, prije nego su mu isključili mikrofon, ali će s njima ući u historiju!

– “Mi smo slobodni ljudi i ostaćemo slobodni. A vi, novi svjetski poredak, kao i vaši globalni prijatelji, uključujući sve u ovoj prostoriji mogu da idu i da se je*u”, uzviknuo im je, a Shwab se ko popišan pokupio sa pozornice zajedno sa suprugom.

Klaus Shwab stoji i iza farmaceutskog lobija, koji je ojadio sve države svijeta nepotrebnim vakcinama, a rezultate vakcinacije imamo svaki dan u prekomjernom broju umrlih, mladih ljudi, kojima je tromb dohakao, niotkud!

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

U pitanju je satira. Montiran video što i je sam Imani potvrdio na svom X profilu. Molim Vas da provjerite informaciju prije nego nešto objavite.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x