Pomozimo Elvedinu da ozdravi kako bi se mogao boriti za svoju porodicu

Podijelite ovaj članak:

Predstavnici udruženja DHD Nuraga Fojnica i Alen Joldić su danas se odazvali na apel porodice Pašić iz Zavidovića.

Njihovu objavu prenosimo u cjelosti:

“Ovoj porodici je prošle godine preselio na bolji svijet staratelj kuće. Ostali su majka i njezina dva sina da žive u staroj trošnoj kući bez redovnih mjesečnih primanja. Elvedin je uspio pronaći posao u firmi Ziko kod Zavidovića, ali pri vađenju ljekarskog uvjerenja doktori su ustanovili da ima teških problema sa srcem. Nedavno je operisan u Tuzli, postavljene su mu umjetne aorte i ugrađen mu je pejsmejker.

Elvedin i njegova porodica su se istrošili i nemaju više novčanih sredstava za njegove potrebne lijekove i odlaske na liječenje doktorima u Zenicu, Tuzlu i Zavidoviće. Porodica apeluje na sve dobre ljude koji su u mogućnosti da ih pomognu. Njima je ovome trenutku potreban svaki vid pomoći i s toga vas i mi pozivamo da ih obiđete i pomognete.

Elvedin će se aBd oporaviti za manje od osam mjeseci i nastavit će da se bori i radi za svoju porodicu. Više o našoj posjeti ovoj porodici će biti prikazano i na video snimku.

Svi koji želite pomoći Elvedina Pašić iz Rujnice kod Zavidovića to možete učiniti isključivo lično da ga obiđete i pomognete. Njegov broj telefona je: +387 60 300 8756. Više o našoj posjeti će biti prikazano i na video snimku.”

Humanitarno udruženje DHD svakodnevno pruža pomoć socijalno ugroženim i bolesnim osobama. I TI MOŽEŠ POMOĆI 👇

Pozivom na broj 17009 donirate 2 KM za pomoć socijalno ugroženim kategorijama, pozivom na broj 17008 donirate 2 KM za jedan besplatan obrok starim i socijalno ugroženim osobama, rad udruženja DHD možete pomoći i uplatama putem naših standardnih računa:

▶️PayPal:

[email protected]

▶️ Za uplate iz BiH:

UNION BANKA DD SARAJEVO

Broj računa : 1020320000033472

▶️ Za uplate iz inostranstva:

Banks name: UNION BANKA DD SARAJEVO

SWIFT CODE: UBKSBA22

IBAN: BA391020320000033472

▶️ Primalac: Udruženje DHD , Mehmeda Spahe bb, 72220 Zavidovići

+38761 250 152 i +387 62 664 138 brojevi mobitela za sve ostale informacije.

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I'll keep an eye out for your answers.

Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x