Ponos BiH: Krajišnik izabran za jednog od najboljih studenata univerziteta u Teksasu

Podijelite ovaj članak:

Murat Alibašić, Bosanac koji godinama živi u Americi jedan je od istinskih predstavnika bosanskohercegovačke dijaspore. Veoma uspješno traži mlade talentovane fudbalere porijeklom iz Bosne i Hercegovine i umrežava ih.

Sada je na svom Facebook profilu objavio priču o mladom Bosancu biseru bh. dijaspore Arminu Memiću. U nastavaku je prenosimo u cijelosti.

“Kapiten kapitenski!

Kapiten naše U/19 selekcije Us Soccer Education Armin Memić porijeklom Krajišnik Sanjanin izabran je za jednog od najboljih studenata univerziteta u Teksasu po dekanovoj listi.

I šta reći o momku koji je izrastao u vrsnog fudbalera i koji na terenu pokazuje sve ono sto krasi jednog divnog momka sa ogromnom dozom kućnog odgoja sportske kulture momka koji je svojim igrama pokazao divan karakter želju volju požrtvovanje i uvijek bio pravi vođa svoje ekipe .

Za ovog divnog momka zainteresovani su i neki evropski klubovi

Us Soccer Education je ponosan na svog kapitena kao i svi članovi našeg stručnog štaba i ujedno čestitamo našem Arminu Memiću da ga sreća i zdravlje prate kroz život njegove studije i fudbalsku karijeru.

Sretno Zmaju naš! Ponosni na tebe! Us Soccer Education”, napisao je Alibašić na Facebooku.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Ponos BiH: Krajišnik izabran za jednog od najboljih studenata univerziteta u Teksasu […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x