Pustite me, predsjedniče: Mbappe ignorirao Macrona koji ga je neuspješno pokušavao utješiti

Francuski predsjednik Emmanuel Macron vjerojatno je poželio  propasti u zemlju od srama nakon neugodnog trenutka s francuskom nogometnom zvijezdom Kylianom Mbappeom.

Nakon što je Argentina porazila Francusku u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, Macron je došao do Mbappea da ga utješi. Mbappe je nakon pobjede Argentine unatoč svom herojstvu i postizanju hat-tricka ostao nezadovoljan u finalu Svjetskog prvenstva.

Macron je viđen kako pokušava utješiti Mbappea nakon izvođenja jedanaesteraca, pa ga je podigao s terena i uhvatio za ruku. No, Mbappe je djelovao kao da želi otići što dalje od predsjednika dok mu je ovaj pružao podršku.

Kada je na red došlo preuzimanje medalje, Macron je ponovno pokušao utješiti Mbappea, ali nogometaš je i dalje djelovao kao da nije baš zainteresiran za druženje s francuskim predsjednikom.

image

Kylian Mbappe i francuski predsjednik Emmanuel Macron

Kirill Kudryavtsev/Afp

image

“Izvanredno je to što je Mbappe napravio na ovom prvenstvu, kao i cijela momčad. Mbappe je sjajan igrač, ali je jako mlad. Rekao sam mu, pa ti imaš samo 23 godine, a već si najbolji strijelac Svjetskog prvenstva, osvojio si Svjetsko prvenstvo, došao do finala. Bio sam tužan kao i on. Rekao sam mu da smo svi jako ponosni na njega i da smo na kraju samo izgubili utakmicu, bili smo tako blizu. Tako je to u sportu”, rekao je Macron.

 

Jutarnji.hr

 

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Pustite me, predsjedniče: Mbappe ignorirao Macrona koji ga je neuspješno pokušavao utješiti […]

[…] Pustite me, predsjedniče: Mbappe ignorirao Macrona koji ga je neuspješno pokušavao utješiti […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x