Saud Solunoglu, donirao 10.000 BAM za iftare u Gazi!

Podijelite ovaj članak:

Saud Solunoglu Solunovic, programer i IT stručnjak koji radi za Google jučer je donirao 10.000 KM za iftare u Gazi.

Ovu lijepu vijest je na Facebooku podijelio Nedim Botić.

“Maloprije sam nešto saznao, i ostao sam bez riječi. Jedan čovjek je danas donirao 10.000 KM za iftare u Gazi u ime sebe i svoje porodice! Tog čovjeka znam. Eno ga na slici, skroz lijevo, napisao je Nedim uz fotografiju.“Zove se Saud Solunović, inače programer i IT stručnjak koji radi za Google. Njegov profil na Facebooku je Saud Solunoglu Solunovic i svakog ramazana dijeli serijal Moje srce se smirilo, gdje anonimni donator raduje ljude širom svijeta. E, sad je Saud obradovao mnoge ljude u potrebi. I znam da ovo nije urađeno da se čuje, jer evo ni ja nisam znao dok nije prenijela Pomozi.ba”, dodao je Botić.

Kako kaže ovo je primjer prvo meni, pa onda drugima kako se imetak koristi na pravi način.

“Allahu dragi, obraduj Sauda i njegovu porodicu i obilato ih nagradi za pomoć koju pružaju ljudima u potrebi. Amin”!, stoji u objavi Nedima Botića.

https://www.facebook.com/nedimboticstranica/posts/pfbid0kanHSzoMNmFPPY73mSmhdYtCMrjQk8wkppTxXygKZxTS3AUNUEYWEk8sNNQpxBw4l: Saud Solunoglu, donirao 10.000 BAM za iftare u Gazi!

Ovu informaciju objavilo je i Udruženje Pomozi.ba iz Sarajeva.

Bogat nije onaj ko puno ima, već ko puno daje. A upravo takav je gospodin koji nas je posjetio i odlučio da donira – ni manje ni više, nego 10.000 KM u svrhu pomoći narodu Palestine! Saud Solunoglu ovu donaciju uputio je u ime sebe i svoje porodice, a mi mu se od srca zahvaljujemo i želimo njemu i njegovoj porodici svu sreću u životu!

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

“malo reklame ne fali” a zavisi koliki je to dio njegovog bogatstva! (možda je dao samo mrvicu) Siguran sa da postoje ljudi koji su dali mnogo više (proporcionalno bogatstvu koje posjeduju) pa šute !!! Onaj koji ima 2 marke i pokloni jednu ;dao je polovinu svog bogatstva. a 1 MARKA. Koji je dio on dao ,ne znamo …bitno da se zna za to . jahh

To nije mogla objaviti bez njegove dozvole !!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x