Sebija Izetbegović je nedužna barbika za ove

Želite li biti “rektor godine” za 395 dolara?

Rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić pohvalio se putem sveučilišnog portala sumsova.ba kako je Međunarodni centar za istraživanje postignuća u obrazovanju (IARC) proglasio Sveučilište u Mostaru „Sveučilištem godine 2022.“, a njega rektorom godine.

Mi smo još jučer pisali kako se zapravo radi o online certifikatima koji se kupuju putem interneta, a reagirao je i doktor pastoralne teologije i socijalne etike Dalibor Milas na svom Facebook profilu. Njegov status prenosimo u cijelosti.

”Kada sam jutros pročitao da je Sveučilište u Mostaru dobilo prestižne nagrade (“Sveučilište godine za 2022.” i “Rektor godine 2022.”), baš sam se obradovao. Uvijek mi je drago kada Hercegovina dospije pod reflektore svjetske pozornice i to ne zbog nekakvih skandala nego zbog svoje izvrsnosti.  I tako sam danas prijepodne (prvi dan ljetnog semestra inače) krenuo na fakultet da vidim kakvi me studenti čekaju ovaj semestar, sretnem kolegu Austrijanca i naravno da ne propuštam priliku pohvaliti se uspjehom mostarskog sveučilišta u znanstvenom svijetu i ponosno mu pokazujem link. Na pauzi između predavanja dolazi on do mene i s očitim podsmijehom svojstvenim Habzburzima sugerira da malo bolje provjerim o čemu se točno radi.  Kada sam malo zagrebao ispod površine, imao sam što vidjeti. Riječ je o lukavo osmišljenoj prevari”, napisao je Dalibor Milas u svojoj objavi.

https://www.hercegovina.info/vijesti/bih/rektor-godine-dogodine-i-prekogodine-tomic-uplatio-za-priznanje-rektor-godine/210754/
/Hercegovina info/

P.S. Usprkos svemu, ovi i dalje proizvode diplome, a preko svojih šefova u Hrvatskoj su izlobirali da EU priznaje samo njihove diplome!
Svaka čast majstori!

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x