Otvorena sezona lova na Bošnjake, nema rok trajanja!

Putovala su prerijom dvojica Bošnjaka i jedan od njih je ugledao lava, pa počeo svlačiti čizme za pješačenje, kad ga ovaj drugi začuđeno upita:
– Što skidaš te čizme?
– Vidio sam lava, odgovori ovaj, pa se spremam da bježim.
– Ne misliš valjda da možeš biti brži od lava, opet će ovaj.
– Meni je sad važno biti brži od tebe!
Ovako izgleda stanje svijesti Bošnjaka, čini se da nema boljeg opisa od ovoga. Bezbroj primjera je potvrda za ovo, a najbolji primjer je hafiz iz Kozarca, Amir ef. Mahić, koji je ugledao lava i skrenuo pažnju na njega.
Doduše, hafiz je ugledao čitavo krdo divljih zvijeri, a lav može poslužiti kao metafora, jer ta hrabra i plemenita životinja ubija kad je gladna, a životinje koje je ugledao su uvjek gladne ubijanja.

Predvodi ih Milorad Dodik, a oko njega se vodi mrtva trka od njegovih pajtaša ko će biti najbliže njemu u otvorenom lovu na Bošnjake.
Sad za sad to ide najbolje cvijanovićki i dvojici Tegeltija, a dobro se drži i onaj divlji krmak, Stevandić.
Gebelsova i cionistička propagnda je mala maca za metode koriste koje koriste ovi, da im hafiz Mahić postane legalna meta, pa i oni koji idu u džamiju kod njega, a krug se uvjek širi i brzo ćemo postati svi legalna meta lavu s početka priče.
Onom Bošnjaku s početka priče je bilo važno da bude brži od svog prijatelja, jer je mislio da će se on s njim zadovoljiti, ne misleći na drugi dan, kad će opet lav biti gladan, a hijene ne trebaju ni gladne biti one su vazda blizu i spremne na trganje žrtve.
Islamska zajednica i kolege imami su mlako stali u zaštitu hafiza i takođe mislili da će ta žrtva biti dovoljna, prisilivši ga na izvinjavanje hijenama što je rekao istinu o njima i njihovim precima, pa sad zvijeri udaraju i na ostale imame i džematlije u manjem BH (č)etnitetu, kao da imaju legalno pravo na to.
Gebels bi se postidio da vidi kako Milorad Dodik govori da neće dozvoliti jezik mržnje prema nebeskom narodu. Jezik mržnje ima pravo samo on koristiti i njegove hijene, od veličanja ratnih zločinaca, podizanja im spomenika i nazivanja ustanova po njima, do priče kako su Bošnjaci izmišljen, lažan narod, kako je Bosna i Hercegovina lažna država, kako nema bosanskog jezika, nema Bošnjaka, hodže arlauču…
I takva zvijer sad serbez predvodi lov na Bošnjake, a svima nama je samo važno da budemo brži od naše braće koja su sad na redu.
Allllliiiii, ubrzo će zvijeri doći ponovo na brda oko Sarajeva i vrebati svakog od nas, ako Bog da!

8 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

AKO NE ŽELITE RASPALJIVATI VATRU U NJU NETREBA SIPATI SLAMU.

[…] Allllliiiii, ubrzo će zvijeri doći ponovo na brda oko Sarajeva i vrebati svakog od nas! SENZOR.BA […]

[…] Otvorena sezona lova na Bošnjake, nema rok trajanja! […]

[…] Otvorena sezona lova na Bošnjake, nema rok trajanja! […]

[…] Otvorena sezona lova na Bošnjake, nema rok trajanja! Post Views: 1 # agresija# genocid# senzortv […]

[…] Otvorena sezona lova na Bošnjake, nema rok trajanja! […]

[…] Otvorena sezona lova na Bošnjake, nema rok trajanja! […]

Čovjek zanijemi, očekuješ da imaš zaštitu i podršku a niko ništa u mišije rupe se zavukli oni od kojih treba čuti da na uvrede i omalovažavanje progovore a Dodo će ponavljati da smo ovakvi i onakvi, ne daj Bože da je njima pobijeno koliko su oni zločina napravili pa ne bi se moglo živjeti od njihove retorike.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x