Sjajne vijesti: Sugrađani uspjeli sakupiti novac, Omer ide na Oksford

Podijelite ovaj članak:

Omer Mihović ide na Oksford jer je akcija prikupljanja novca od 70.000 evra koliko je bilo potrebno  je završena. Novac je prikupljen za nešto više od 20 dana. Omer je srećan, ne krije zadovoljstvo i zahvalnost svima koji su pomogli da on u oktorbru već bude na Oksfordu.

“Osećam se neverovatno i ovo je zaista bio veliki projekat, ne samo za mene, već i za celu našu zajednicu. Skupili smo novac potreban za moje studije, a sada je na meni da predstavim svoj narod u najboljem mogućem svetlu na Oksfordu od oktobra”, rekao je on. “Drago mi je što su svi bili ujedinjeni i što su mi pomogli, a uplate su stizale sa svih strana, iz skoro cele Srbije, Sandžaka i naše dijaspore”, dodao je Mihović.

Posebno je fasciniran uplatom pevača Nikole Rokvića koji je čuo za ovu akciju, podržao je na društvenim mrežama i, kako kaže Omer, od njega je sve krenulo i ubrzo novac prikupljen. Iako je akcija završena, ljudi dobre volje još uvek uplaćuju novac koji će Omer takođe upotrebiti za dalje školovanje. Srećan je što je i njegova porodica odahnula i što su sada sigurni da će se njihovom sinu ispuniti san.

Omer Mihović već 1.oktobra počinje svoje studije. Podsetimo, ovaj Novopazarac će na Oksfordu studirati molekularnu i ćelijsku biohmiju.

Senzor.ba tim želi mnogo uspjeha ovom nadarenom momku tokom studija.

RTVNP

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x