Skandalozna izjava kandidata za novog ministra sigurnosti BiH Nenada Nešića: Ne osjećam BiH kao svoju domovinu 

Podijelite ovaj članak:

Skandalozno je kandidat za novog ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić javno u tv programu N1 televizije izjavio kako Bosnu i Hercegovinu ne osjeća kao svoju domovinu.

Pogledajte vrlo zanimljive i indikativne stavove u razgovoru za na N1 koje je iznio Nenad Nešić, predsjednik DNS-a, jedne od stranaka iz manjeg bh. entiteta koju su lideri “osmorke” označili kao političkog partnera te projektovali kao sastavni dio “opozicione koalicije” koja će se “boriti protiv etnonacionalizma”,

Subscribe
Notify of

4 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Skandalozna je podrška osmorke ovakvom debilu, od njega se ovo očekivalo

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/pl/register?ref=RQUR4BEO

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x