Slađana Bajić: Banjalučanka koja je započela biznis iz ljubavi

Podijelite ovaj članak:

Pripremila Azra Mahmutović za Senzor.ba

Slađana Bajić je dvadesetosmogodišnjakinja, po struci master inžinjer tehnologije, supruga i majka djevojčice od nepunih 6 mjeseci. Uz sve to je pokrenula i vlastiti brend Heklani meda.

Slađana je Banjalučanka koja je započela biznis iz, kako sama kaže, ljubavi, ali ne ljubavi prema heklanju, nego međusobne. Šta to zapravo znači, pročitajte u priči koju Senzor.ba donosi u okviru kampanje promovisanja ženskog poduzetništva.

“Prvi Heklani Meda je nastao kao jedan mali privatni projekat, kao poklon mom suprugu, tadašnjem dečku. U vreme kada je nastao živjeli smo u različitim državama. Kasnije, kada sam ostala u drugom stanju, željeli smo da prva igračka za bebu bude isto tako posebna, pa smo riješili da napravimo još jednog Heklanog Medu, ali ovaj put zajedno. Bili smo zaista ponosni na igračku koja je nastala, a kako sam sa dolaskom bebe počela da provodim vrijeme kod kuće, riješila sam da podijelim naše mede i, možda, još nekome dam priliku da nekoga usreći jedim posebnim poklonom”, objašnjava nam na samom početku našeg razgovora.

Za izradu igračaka Slađana koristi konac, silikonsko antialergijsko punjenje i sigurnosne oči i nosiće, tako da su potpuno bezbijedne za djecu svih uzrasta. Lako se održavaju, jedostavnim pranjem u veš mašini na 30 stepeni.

“Ono što naše igračke izdvaja iz mase ostalih je svakako to što su jedinstvene, ručno rađene i potpuno bezbijedne za djecu svih uzrasta. Nikada ne možete dobiti dvije potpuno iste. Za izradu svake igračke potrebno je vrijeme, trud i strpljenje, jer proces izrade traje dugo, ali svakako je vrijedno. Uživam u procesu i nastajanju svake posebno”, ponosno ističe.

U asortimanu su trenutno imaju mede veličine oko 40 cm: “Radim ih u dvije različite boje, od dvije različite vunice. Svakako je moguća promjena boje ili vunice u dogovoru sa kupcima. Imam u planu proširenje asotimana, vrlo brzo, ali još uvijek ne smijem odavati šta je konkretno pitanju”, kroz šalu nam objašnjava, a mi s nestrpljenjem čekamo da vidimo šta će nam to novo ponuditi.

Proizvode šaljem poštom u sve dijelove BiH. Lično preuzimanje je moguće u Banja Luci. Poručivanje se vrši preko Instagram ili Facebook profila, zaključuje naš razgovor ova vrijedna žena.

Subscribe
Notify of

3 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Slađana Bajić: Banjalučanka koja je započela biznis iz ljubavi Post Views: 12 […]

[…] Slađana Bajić: Banjalučanka koja je započela biznis iz ljubavi […]

[…] Slađana Bajić: Banjalučanka koja je započela biznis iz ljubavi Post Views: 633 […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x