Splićanka ustupila stan na korištenje potpuno besplatno porodici iz BiH koja ima bolesno dijete: Ovo sam do sada napravila nekoliko puta

Podijelite ovaj članak:

Da još uvijek ima dobrih ljudi koji su spremni nesebično pomoći dokazuje i potez Davorke iz Splita koja je odlučila potpuno besplatno dati svoj stan na korištenje porodici iz BiH koja ima bolesno dijete.

Naime, u jednoj Facebook grupi u kojoj se traže i nude stanovi za najam u Splitu osvanula je objava u kojoj porodica iz Ljubuškog s bolesnim djetetom preko posrednika traži smještaj u Splitu na sedmicu dana.

“Pozdrav dragi ljudi, poznanica traži smještaj na tjedan dana, od Uskrsnog ponedjeljka. Potreban je smještaj za nju, muža i sina. Kćer joj ima cerebralnu paralizu te treba u bolnicu. Najviše bi joj odgovaralo blizu Firula, ako tko zna nekog neka mi se javi u inbox. Unaprijed hvala svima i svako dobro”, stajalo je u objavi.

Na objavu u grupi reagirala je Davorka Juričić.

“Pozdrav, imam ja slobodan stan na Visokoj. Ako im odgovara, nek me slobodno kontaktiraju, ne trebaju platiti ništa”, napisala je Davorka i oduševila svojim potezom članove grupe.

Davorka je za Index kazala kako se čula s ocem djeteta. Porodica dolazi iz Ljubuškog, dijete treba u bolnici provesti tjedan dana, a u Davorkin će stan doći u utorak, ostati tjedan dana i neće platiti ništa.

Davorki ovo nije prvi put da prepušta svoj stan obitelji koja s djetetom treba doći u bolnicu.

“Ja znam kako je lijepo dobiti pomoć od potpuno nepoznatog čovjeka u teškoj životnoj situaciji”, rekla je Davorka.

Novi joj prijatelji, kaže, nisu potrebni, ali je sa svakom obitelji ostala u kontaktu. To su posebni odnosi, dodaje.

“Ovo sam do sada napravila nekoliko puta i svaki put sam imala osjećaj da je to moje srce ispunilo čak više nego njihovo. To je radost. Živimo u užasnim vremenima, stanovi u Splitu su preskupi, a podstanari se izbacuju početkom petog mjeseca zbog turista. Kada sam vidjela da je bolesno dijete u pitanju, uopće nisam imala dilemu što napraviti”, zaključila je Davorka.

Crna hronika

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Splićanka ustupila stan na korištenje potpuno besplatno porodici iz BiH koja ima bolesno dijete: O… Post Views: 86 […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x