Status dana: Od ovih Srba će još malo Izraelci imati šta naučiti

Podijelite ovaj članak:
STATUS DANA
Od ovih Srba će još malo Izraelci imati šta naučiti. Propagandna mašinerija ove zemlje je toliko jaka i uvezana, da bi se tome čovjek divio samo kad ne bi njemu i njegovom narodu radila o glavi.
“Napad” na roditelje djece u Ilidži, osuđuju svi Srbi redom od Vardara pa do Triglava i traže brzo hapšenje počinilaca. To šta su radila ta “djeca” i njihovi roditelji, nije nikom važno. Njima je normalno da djeca na stadionima razvlače transparente podrške ratnim zločincima, da pjevaju “nož žica Srebrenica”, na njihovim terenima, pa im čudno da je to ovdje nekog naljutilo.
Sve bi možda bilo uredu s osudom ovog od strane, nekih vučića, dačića, vulina, dodika, cvijanovića, viškovića, forti…, da ta država i narod nisu pobili od kraja agresije 146. Bošnjaka povratnika i da svaki ratni zločinac u toj državi ne uživa u maksimalnoj zaštiti i životu na visokoj nozi, a taj nebeski narod je posve ubjeđen da je agresija na BiH počela ubistvom jednog srpskog svata!
Znači, mi smo do sad imali barem 146. razloga da napadnemo Srbiju? Ali, mi smo “merhametli” (čitaj kukavice), pa ne osuđujemo ni kamenovanje Bošnjaka na temeljima Ferhadije, gdje je život izgubio Murat Badić!
Po sred Sarajeva šeta neki dan najveći propagandist srpskog režima Boris Malagurski, kojeg se po zakonu trebalo uhapsiti zbog negiranja genocida i falsifikovanja istine, ali ga niko ni krivo nije pogledao. Zato nam se ismijavaju i smatraju nas kukavicama. A kad je nekom dogorilo do noktiju i preodgojio malo roditelje čija djeca pjevaju “nož žica Srebrenica”, onda svi pišu osude, a pridružuju ima se “naše” ulizice!
Dokle ovako dobri Bošnjani?
Muhamed Mahmutović
Subscribe
Notify of

4 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/kz/register-person?ref=JHQQKNKN

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/ph/register?ref=53551167

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://www.binance.com/sv/register?ref=IJFGOAID

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x