Sutkinja Numanović podnijela prijavu protiv MUP-a TK i službenika policijske stanice u Gradačcu

Podijelite ovaj članak:

Sutkinja Lejla Numanović koja je odbila zahtjev policije u Gradačcu da monstrumu Nerminu Sulejmanoviću  zabrani prilaz Nizami Hećimović, a koju je on prije pet dana brutalno likvidirao, podnijela je prekjučer prijavu Federalnoj upravi policije (FUP) protiv MUP-a TK i službenika policijske stanice u Gradačcu, saznaje portal “Avaza”.

Numanović i pored izjave nastradale Hećimović, službene zabilješke pripadnika MUP -a TK, odbila je zahtjev da se nasilniku zabrani prilazak nevjenčanoj supruzi, koju je, da stvar bude gora, pretukao zbog neukusne hrane, zbog, kako je navela, nedostatka dokaza!?

Međutim, nakon što je rješenje objavljeno u javnosti, Numanović je otvorila bolovanje, navodeći da se protiv nje vodi hajka.

Ona je u prijavi FUP-u navela da nije mogla odrediti mjere zabrane prilaska Nizami Hećimović, jer joj policija u Gradačcu “nije dostavila materijalne dokaze”.

U međuvremenu, Ured disciplinskog tužioca VSTV-a protiv nje je formirao predmet, kako bi se ispitalo njeno postupanje. Sramno je obrazloženje predsjednice Suda u Gradačcu Spomenke Kojić da nisu imali sve dokaze, a zanemarili su osnov sumnje.

Da stvar bude gora, Kojić je znala o kakvom se monstrumu radi, jer je radila na njegovim slučajevima.

(Avaz)

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x