Sve ljepote Bosne i Hercegovine u videu od 4,5 minute

Banjalučanin Robert Dacešin koji je nedavno napravio video pod nazivom “Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj. 1 turistička destinacija u svijetu” koji je osvojio prvo mjesto na takmičenju sprovedenom od strane Međuarodnog komiteta turističkog filma, opet je briljirao.

Ovaj put je napravio film u trajanju od 4,5 minute koji bi trebao sažeti sve ono što svijet treba da vidi kada je u pitanju turistički potencijal naše domovine.

O samom filmu, Robert kaže: Iako sam do sada već uradio dosta videa o Bosni i Hercegovini, ovaj je potpuno drugačiji od svega do sada. Prije svega, htio sam da u što manje minuta na jedan drugačiji način prikažem ono što nudimo i da zainteresujem druge ljude da nas posjete. Nekako, da u par minuta spojim ono najbitnije što kod nas ima da se vidi, ali ne izostavim duh našeg naroda. Htio sam isto tako da ovaj video bude na engleskom, kako bi ga ljudi u drugim zemljama lakše mogli razumijeti. Uglavnom, nadam se da će vam se dopasti i da ćete uživati u njemu i dijeliti ga prijateljima vani.

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x