Svjetski brend iz Bosne i Hercegovine: SU-AD d.o.o. Živinice

Novi proizvod firme SU-AD d.o.o., vatrogasno navalno vozilo TLF 4000 za gašenje vodom, pjenom i prahom.

Kupac je Natron-Hayat Maglaj.

 

Svjetsko a naše, bosansko!

Firma „SU-AD“ d.o.o. je registrovana u februaru 2019. godine a nastala je iz pravnog lica „Suco“ d.o.o. čiji idejni tvorac je Suad Bešlić, osnivač i direktor firme SU-AD d.o.o. Živinice.

Povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine 2019-te godine proizveli su prvo BiH vatrogasno vozilo za Grad Živinice, po europskim normama i standardima na šasiji Mercedesa- BENZ-a te postali vodeći proizvođač i distributer aluminijskih nadogradnji za vatrogasna i tehnička vozila za EU tržište a po želji i tehničkoj dokumentaciji kupaca.

Prateći zahtjeve domaćeg i inostranog tržišta, iz godine u godinu ostvaruju konstantan rast i vrše značajna ulaganja u razvoj proizvodne i logističke mreže.

Svi uposleni u firmi SU-AD d.o.o. u zadnjih sada već sedam godina imali značajne tehnološke i tehničke edukacije u domenu izrade metalnih i aluminijskih konstrukcija u zemljama EU te su osposobljeni za sve nove tehnološke trendove u automobilskoj industriji.

Moto i misija ove izuzetne domaće kompanije koja je svjetski brend „Ulaganjem u znanje i vještine naših zaposlenika, fokusiranjem na kvalitet i pouzdanost prema klijentima, sigurnim koracima idemo ka budućnosti.“

G. Admir
G. Admir
Articles: 150
0 0 votes
Ocjena članka

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Svjetski brend iz Bosne i Hercegovine: SU-AD d.o.o. Živinice Post Views: 9 # dom zdravlja# kalesija# zdravlje […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x