Bajkovito: Iznajmite prozirnu kupolu na Japodskim otocima i doživite jedinstvenu harmoniju između prirode i luksuza

Podijelite ovaj članak:

Kako bi iskustvo smještaja bilo što magičnije, ponudu smo proširli sa prozirnim kupolama koje će noćno promatranje zvijezda, ali i jutarnje buđenje učiniti još posebnijima. Ako tražite nešto potpuno drugačije za svoj sljedeći odmor, odlučite se za boravak u našoj prozirnoj kupoli na izoliranom riječnom otoku. Ova jedinstvena smještajna jedinica nudi savršen spoj prirode i udobnosti, , stoji u ponudi Japodskih otoka.

Smještena na prekrasnom izoliranom riječnom otoku, prozirna kupola pruža jedinstven pogled na prirodu. Uživajte u pogledu na nebo iznad vas i na okolnu vegetaciju dok se opuštate u udobnom krevetu. Kupola također sadrži i privatnu kupaonicu, što osigurava dodatnu privatnost i udobnost.

Osim toga, na otoku možete uživati u neograničenim mogućnostima aktivnosti na vodi i oko nje, poput kupanja, uživanja na ljulji, hamocku ili kajaku. Možete se odlučiti i istraživanje okoline biciklom, druženju uz logorsku vatru ili se jednostavno opustiti uz zvukove prirode.

Boravak u našoj prozirnoj kupoli na izoliranom riječnom otoku predstavlja jedinstveno iskustvo koje se ne može opisati riječima. Dođite i doživite jedinstvenu harmoniju između prirode i luksuza, dok uživate u drugačijem odmoru u srcu prirode.

U ponudi su trenutno dvije vrste kupola, a cijena po noćenju je 200-250KM.

Foto: raftinguna.ba

Subscribe
Notify of

4 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Bajkovito: Iznajmite prozirnu kupolu na Japodskim otocima i doživite jedinstvenu harmoniju između … Post Views: 0 […]

[…] Bajkovito: Iznajmite prozirnu kupolu na Japodskim otocima i doživite jedinstvenu harmoniju između … Post Views: 1 […]

[…] Bajkovito: Iznajmite prozirnu kupolu na Japodskim otocima i doživite jedinstvenu harmoniju između … […]

[…] Bajkovito: Iznajmite prozirnu kupolu na Japodskim otocima i doživite jedinstvenu harmoniju između … […]

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x